Dildoparty er sjovt inden en julefrokost

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Dildoparty er sjovt inden en julefrokost

Skal du holde julefrokost med dine veninder eller med dine kvindelige kolleger, er det oplagt, at I holder et dildoparty, inden I kommer rigtigt i gang med festen. Dildopartyet kan være med til at sætte stemningen og gøre, at I alle sammen løsner lidt op. Det er med til at gøre, at I får en langt hyggeligere aften sammen. 

Til et dildoparty kommer der en med en masse forskellige dildoer og fortæller om, hvad de kan. Det er nemlig meget forskelligt, lige som det også er forskelligt, hvad forskellige kvinder leder efter i en  dildo. Når partyet er slut, er det selvfølgelig meningen, at I skal købe en eller flere dildoer, men hvis du ikke har lyst, er det selvfølgelig også fint. 

Det kan være, at du er lidt for genert til at købe en dildo foran dine venner eller dine kolleger. Det er helt i orden, for det er jo absolut et privat anliggende. Du kan derfor se dildopartyet som en inspiration til, hvad du skal købe. Når du så er alene, kan du bestille det, som du gerne vil have, hjem via nettet. Der kan du være sikker på, at det er 100 % diskret. Det kan for eksempel være via en webshop som belugi.dk. 

De er også en god webshop at handle hos, da de har et meget stort udvalg af dildoer. Du vil derfor typisk kunne finde mange forskellige slags og sikkert også lige præcis den, som du gerne vil have. Du kan for eksempel både få dildoer, der ligner rigtige penisser. Du kan dog også få nogle, der nærmere ligner noget, som du ville bruge på en rumstation, men som har den helt samme effekt. Du kan også finde nogle, der er lavet af glas, hvilket gør det muligt for dig at varme dem op under vandhanen.