Få det bedste ud af online dating

22 december 2020
Astrid Pedersen

Det er aldrig sjovt at gøre en ende på et kærlighedsforhold, som måske har varet i mange år. Står du som nybagt single – måske for første gang i dit liv – med et smertende hjerte, er det måske ikke lige nu, du skal begynde at date igen.

Men der kommer med sikkerhed et tidspunkt hvor du gerne vil tilbage i et spændende og givende forhold, eller måske bare gerne vil være dele intimt samvær med et et andet menneske. Og når du er parat til det, kan du med stor fordel benytte en af de mange spændende dating tjenester som du kan finde online.

Hvordan fungerer online dating?

I dag findes der et hav af dating apps og websites – og de er faktisk alle meget forskellige fra hverandre. De mest kendte og anvendte af slagsen som for eksempel Dating.dk og Match.com er temmelig generiske i deres udformning. Disse dating sites præsenterer godt nok det største udvalg af daters, men da de tæller mange hundrede tusind medlemmer kan det godt være svært at skelne skidt fra kanel.

I stedet kan du vælge en af de mere niche prægede tjenester, hvor kandidat feltet er indsnævret markant på forhånd. Ønsker du for eksempel en partner som er på et tilsvarende uddannelses niveau kan du vælge en af de dertil indrettede dating tjenester Elitedaters.com eller Partnermedniveau.dk.

Er du over fyrre findes der særlige dating sites som henvender sig til din aldersklasse, og som har fokus på sociale arrangementer og venskaber frem for lir og erotik. Og har du mod på at prøve en matchmaking service som baserer sig på moderne teknologi og kunstig intelligens kan du for eksempel prøve Be2.dk som med sikkerhed kan finde den optimale partner for dig – så længe du altså er ærlig i din besvarelse af det indledende spørgeskema.

Læs mere på DatingPilot.