Få mere ud af dit sexliv med bondage

24 oktober 2018
Astrid Pedersen
Få mere ud af dit sexliv med bondage

Er dit – eller jeres – sexliv ved at blive lidt tørt i kanterne, og har det med årene mistet lidt af ungdommens magi og spænding? Så kan det være, at I burde prøve kræfter med et pirrende rollespil, eventuelt i kombination med frækt erotisk udstyr og lækkert sexlegetøj.

Hvordan sætter vi kulør på sexlivet med bondage?

Set ude fra kan det måske virke, som om bondage bare er et spørgsmål om at binde hindanden med reb, seletøj eller håndjern inden den seksuelle akt går i gang. Og hvis man ser sådan på det, kan det selvfølgelig hurtigt komme til at virke en anelse tamt. Men bondage er andet og mere end blot fiksering af den ene part.

Selve filosofien i bondage bygger på et avanceret mind game, som handler om dominans og kontrol versus underkastelse og overgivelse. Der kan komme rigtig mange ting op til overfladen, når man vælger at påtage sig en af disse roller, og derfor er det også kendt i BDSM kreds (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), at bondage er en måde, hvorpå man kan styrke og uddybe sit forhold – ikke blot på det erotiske plan. Det er således også vigtigt, at der hersker klare regler for adfærd under legen, så ingen af parterne bliver såret eller føler sig svigtet.

Hvor køber jeg billigt bondage udstyr?

Hvis du og din partner er blevet enige om, at det er en god idé at prøve kræfter med bondage og alt, hvad det indebærer, kan I købe bondage udstyr til absolut rimelige priser hos Belugi.dk. Her finder I alt, hvad I skal bruge for at komme i gang med bondage, for eksempel silkereb, forede håndjern, blindfolds og diverse pirrende aggregater så som fjerkoste. Når I er klar til det, kan I avancere til den hårdere ende, i hvilken I finder piske, klemmer, ball gags og meget mere.

Se hele udvalget på Belugi.dk