Sæt trumf på underkastelsen med gags

19 februar 2019
Astrid Pedersen
Sæt trumf på underkastelsen med gags

En væsentlig del af konceptet i BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), er underkastelse i form af fiksering og en vis form for umyndiggørelse. Ved at lade sig binde, blinde og kneble overgiver man sig selv helt og aldeles i en anden persons vold – på godt og ondt. Dette kræver, at parterne har 100% tillid til hinanden, og tiltro til, at personlige grænser ikke bliver overskredet. Hård BDSM er ikke for alle, men alle kan have glæde af at snuse lidt til det komplekse univers af tabuer, som er blevet så farligt populært over hele verden inden for de seneste årtier.

Gags – når tavshed er guld

Der er rigtig mange elementer inden for BDSM, som sagtens kan anvendes til den hjemlige leg og eksperimentering i soveværelset uden at man behøver at kaste sig ud i de helt store eskapader med piske, kæder, elektro sex og diverse smertefulde øvelser og middelalderlige aggregater.

I kan for eksempel lægge blidt ud med bløde, forede håndjern eller silkereb, som kan anvendes til fiksering af den submissive part. Den dominerende part får således adgang til at tilfredsstille sin partner, helt uden at han eller hun har noget at skulle have sagt. Selve bondage delen er utroligt pirrende i sig selv – og med tiden kan I vælge at krydre legen med en lækker blindfold eller en gag. Med en blindfold for øjnene mister den submissive part fornemmelsen for, hvor egen krop slutter, og resten af verden begynder. Berøring opleves ekstra og særligt intens, og man er meget sårbar i sin blinde position.

Med en gag er umyndiggørelsen komplet. Den fikserede og underkastede part mister evnen til at sige til eller fra, eller til at udtrykke ønsker og præferencer med andet end sit kropssprog.

Du kan finde gags i alle typer og størrelser på love-lingeri.dk