Tag dit sexliv til nye højder med bondage

11 februar 2018
Astrid Pedersen
Tag dit sexliv til nye højder med bondage

Trænger sexlivet til et skub i den rigtige retning – det vil sige, mod den totale ekstase – og er I begge klar til at udfordre sider af jer selv, I ikke anede eksisterede (eller måske havde en lille anelse om fandtes, men aldrig rigtig turdet gå i dybden med)? Så er det muligvis på tide, at I kom i gang med at udforske den pirrende og sensuelle verden, som åbenbares, når man har mod på at kaste sig ud i BDSM – eller bondage, som det også kaldes.

Hvad er bondage?

Det mest centrale element i bondage er fikseringen af den ene part – modtageren – som efterlader vedkommende 100% hjælpeløs. Derfor kræver bondage en vis mængde tillid parterne imellem, og det er vigtigt, at begge respekterer den andens behov og grænser. Er disse faktorer på plads, er der nærmest ingen grænser for, hvor langt man kan nå med meget simple midler inden for bondage.

Skal man være sadist eller masochist for at dyrke bondage?

Selv om mange vælger at inddrage elementer af afstraffelse, dominans og underkastelse i deres bondage leg, forholder det sig ikke nødvendigvis sådan, at man absolut skal piske, nive eller på anden måde tilføje hinanden smerte under bondage. Hovedsagen er, at den modtagende part er underlagt den givende parts udøvelse af sin magt – og at denne udnytter denne magt til at tilføje den modtagende part den størst mulige nydelse.

Hvilket udstyr skal jeg bruge til bondage?

Hvis du har mod på at lege ”Fifty Shades Of Grey” med din udkårne, kan du finde masser af udstyr til bondage og let BDSM på belugi.dk. Her er en hel afdeling dedikeret til den fængende fetich, og du finder såvel håndjern med eller uden fór som blødt silkereb, vibratorer, bondagekostumer, seletøj, gags, halsbånd, og hele bondagesæt, som kan fastgøres til sengen derhjemme.

Se hele udvalget af udstyr til bondage på https://www.belugi.dk/bondage-fetich